Hogyan használjam?

A térkép
(ha csak egy kellemes estére vágysz)

Ha nincs határozott célod, érdemes a tájékozódást a térképen kezdened! Kattints a térkép jobb felső sarkában található jelre és nyisd meg a térképet nagyban! Keress rá arra a térségre ami érdekel, és nézd meg milyen intézmények nyitják ki kapuikat ezen az éjszakán. Figyelem! A piros logók a máshol bemutatkozó intézményeket jelölik, de ha azokra kattintasz, meglátod, hová érdemes elmenned. A különböző programtípusok között a baloldali szűrők segítségével tudsz eligazodni: a piros pipákra kattintva lesznek láthatók illetve rejtettek az adott kategóriához kapcsolódó helyszínek.

Ha már kiválasztottál magadnak néhány intézményt, érdemes a "Programok" fület lenyitnod, s ott az életkorod szerinti gyűjtést választanod,

majd ott a településre vagy a helyszínre rászűrnöd.

Ha már látod a programkínálatot, kattints a téged érdeklő programokra a részletesebb leírásért!
Programok fül
ha határozott elképzelésed van arról, mi érdekel!

A programokat életkor szerinti bontásban tudod megnyitni a nyitólapról:

Az egyes programok címei különböző színnel jelennek meg, ez jelzi, hogy milyen típusú programról van szó:

  1. Az első az időpont szerinti szűrés: alaphelyzetben minden időpont megjelenik, de ha egy adott időpont érdekel, ide be tudod írni (a lehetőségek "folyamatos", 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:00 – de elég ha csak röviden írod be, pl. "foly" vagy 21)
  2. A "Helyszín" szűrőt használva a települések között kereshetsz. Vigyázz, mert egy intézmény egy településen belül több helyszínen is tartat programot, ezért mindig érdemes rákattintani a "Cím"" alatti googlmaps ikonra, hogy meg tudd nézni a pontos helyszínt is!
  3. Ha a térképről már választottál intézményt, erre is rá tudsz szűrni, de figyelem: majdnem félezer elemből áll a lista, így esetenként nagyon sokat kell görgetned! A házikó ikonnal el tudsz jutni az adott intézmény honlapjára, ahol további hasznos információkat találhatsz.
  4. Ha pontosan tudod, hogy melyik szakma vagy szakmacsoport érdekel, ez utóbbi szerint is rá tudsz szűrni a programokra. Ha nem tudod, hogy a téged érdeklő szakma melyik szakmacsoportba tartozik, a nive.hu honlapon tudsz tájékozódni!
  5. A programok között szabadszavas keresővel is tudsz válogatni – gépeld be pl. a "vasút" vagy a "repülő" szót és a rendszer kiadja az összes olyan programot, ami ezeket a szavakat tartalmazza.
  6. Vigyázz! Bár minden program ingyenes, de néhány esetben előzetes regisztrációhoz kötött. Ezekben az esetekben a program leírása alatt megjelenik a "Regisztráció" gomb: ha erre kattintasz, eljutsz a regisztrációs felülethez.
  7. Ha a program nevére kattintasz, új ablakban megjelenik a részletes leírás, így nem veszíted el a már beállított szűrőket.
  8. Figyeld mindig a jobb felső sarokban a "Lapozz!" billentyűt: egy oldalon mindig csak az első 20 találat jelenik meg, sok intézménynek annyi programja van, hogy csak 2-3 oldalon fér el.

Tipp: egyszerre több szűrőt is be tudsz állítani!

Annak érdekében, hogy minden friss információ eljusson Hozzád, javasoljuk, hogy kedveld a rendezvény közösségi oldalát


És végül: nagyon jó és hasznos szórakozást kívánunk erre az éjszakára!