Intézmény / Instituție: JOANNES KAJONI Szakközépiskola
Helyszín / Localitate: 530241, Csíkszereda, Taploca út, 22 sz.
Időpont / Început: 18:30
19:00
19:30

Akiknek a VENDÉG a legfontosabb! A szállodai folyamatok megismerése. A szakács, pincer, szállodai dolgozó szakmák bemutatása.

A konyhában legtöbbször a minél nagyobb időhatékonységra törekszik a szakács. Olyan praktikus konyhai kellékeket ismerhettek meg, melyek nagyban megkönnyíthetik a szakács munkáját. Az asztalterítés alapszabályait mutatják be a pincér tanulók és egy rövid videó révén betekintést nyerhettek a szállodai dolgozó tanulók napi gyakorlatába.


Pentru cine OASPETELE este cel mai important! Aflați despre procesele hoteliere.Prezentarea profesiilor de bucătar, ospătar, lucrător hotelier.

În majoritatea cazurilor, bucătarul se străduiește să lucreze cât mai eficient în bucătărie. Veți cunoaște acele ustensile practice de bucătărie care pot facilita foarte mult munca bucătarului. Regulile de bază ale setării mesei sunt prezentate de elevii chelneri și un scurt videoclip vă va oferi o perspectivă asupra practicii zilnice a elevilor lucrători hotelier.