Intézmény / Instituție: JOANNES KAJONI Szakközépiskola
Helyszín / Localitate: 530241, Csíkszereda, Taploca út, 22 sz.
Időpont / Început: 18:30
19:00

SZÁMLAVADÁSZAT – hogy lásd a könyvelés is lehet izgalmas! A szakma bemutatása: a könyvelés szakma legnagyobb előnye, hogy a gazdasági szakközépiskola elvégzése után rögtön munkát lehet vállalni.

A könyvelés szakma biztosítja a számviteli ismereteket, a sokrétű, felelősségteljes de ismétlődő feladatok ellátásához. Analitikus gondolkodást és pontosságot követel. Az iskola gazdasági technikus szakán tanuló diákok bemutatják jártasságukat a számviteli programok használalatában, majd a Számlaterv rejtelmei kerülnek nyilvánosságra. Egy interaktív játékban lehet azonnali sikert elérni és győzelmet aratni.


VÂNĂTOAREA DE CONTURI - pentru a vedea cât de interesnant poate fi contabilitatea! Prezentarea profesiei: cel mai mare avantaj al profesiei de contabil este faptul că poți începe să lucrezi imediat după absolvirea liceului.

Această pregătire oferă abilități pentru efectuarea unei varietăți de sarcini responsabile, dar repetitive. Necesită gândire analitică și precizie. Elevii de la specializarea technician în activități economice își demonstrează competența în utilizarea programelor de contabilitate și apoi sunt dezvăluite misterele Planului de conturi. Într-un joc interactiv, puteți obține succes și puteți câștiga.