Slambuc, tócsni, tüttyölt ratyl, magyar konyha tájjellegű ételei

Múltidéző kiállításunk betekintést enged a magyar paraszti konyhák világába, megidézi a palócföldi, a jászkunsági, az őrségi és megannyi tájegységünk gasztokultúráját. A padlásokról, pincékből, nyári konyhákból, nagymamáktól, szomszédnéniktől kölcsönzött használati-és dísztárgyak segítségével elkalauzoljuk látogatóinkat őseink konyháiba, bemutatva főzési szokásaikat, a magyar konyhaművészet jellegzetes ízeit és klasszikus mára talán feledésbe merült ételeit.Az iskola a kereskedelem és a vendéglátás területén képezi a szakembereket nappali és esti tagozaton egyaránt. Saját tankonyha, tanbolt, illetve számos külső képzőhely biztosítja a magas színvonalú gyakorlati oktatást, illetve lehetőség van külföldi gyakorlaton való részvételre is.