Helyszín: Dunaújváros, Magyarország
Intézmény: Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Program címe: Térkép
Kezdés: 18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30

Pincér szakmai bemutató - rövid betekintés a szakma rejtelmeibe

Hogyan kell egy poharakkal teli tálcával lavírozni az asztalok között? Hogyan fér el egy ember kezében négy tányér? A pincér szakma alapjainak játékos bemutatója, ahol az érdeklődők kipróbálhatják magukat a gyakorlatban is.Az iskola a kereskedelem és a vendéglátás területén képezi a szakembereket nappali és esti tagozaton egyaránt. Saját tankonyha, tanbolt, illetve számos külső képzőhely biztosítja a magas színvonalú gyakorlati oktatást, illetve lehetőség van külföldi gyakorlaton való részvételre is.